Op zondag 15 maart zal er in Uithoorn weer een sprookjesconcert voor kinderen plaatsvinden. Dit concert, georganiseerd door KnA in samenwerking met de Jeugd TheaterSchool Uithoorn, zal plaatsvinden in het sfeervolle partycentrum Colijn.

Vorig jaar was de eerst editie van het sprookjesconcert voor kinderen, toen met Peter en de Wolf. Twee uitverkochte concerten. Het is een concert met muziek uit bekende of minder bekende sprookjes met een verteller. Dit jaar ‘Assepoester in Wonderland’. Het verhaal zal worden verteld door Sabrine Hallewas van de Jeugd TheaterSchool Uithoorn. Zij heeft ook het script geschreven. Daarnaast, en dat is nieuw, uitbeelding door enkele leerlingen (de teens) van de TheaterSchool. Het orkest staat wederom onder leiding van dirigent Gerhart Drijvers. Hij heeft samen met de muziekcommissie van KnA de muziek samengesteld en arrangementen geschreven.

Het wordt een fijne middag met twee voorstellingen van 1 uur, inclusief de pauze, om 13.00 en 15.00 uur. Een prachtige gelegenheid om uw kinderen of kleinkinderen kennis te laten maken met klassieke muziek op een manier die aansluit bij hun belevingswereld. Familytime dus!

Dit concert wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Uithoorn aan de Amstel en het Initiatievenfonds. De kaarten kunnen inmiddels besteld worden via kna.publicrelations@gmail.com en kosten in de voorverkoop € 10,00 per persoon. Geeft u dan ook op voor welke voorstelling u kaarten wenst. Dit kan tot vrijdag 13 maart. Er kunnen ook kaarten aan de deur gekocht worden, deze kosten € 12,50 en vol is vol. Maximaal 3 kinderen per volwassen begeleider. Meer informatie: www.kna-uithoorn.nl